O NAMA

 

Duo posvećen snimanju fotografija, videa i promotivnih video spotova pomoću drona i kamere. Nudimo cjelokupna rješenja za sadržaj koji trebate. Uključuje montažu, korekciju boja, obradu fotografija i osmišljanje cjelokupnih kreativnih koncepta. Uz snimanje iz zraka pomoću drona, nudimo i klasično snimanje i fotografiranje pomoću digitalnog fotoaparata. Kreiran sadržaj je idealan za promociju na društvenim mrežama, web stranicama i ostalim kanalima komunikacije koji Vama pomaže u promociji Vašeg proizvoda ili usluge.

Video

Snimanje iz zraka

 

Snimanje videa iz zraka u svrhu promotivnog materijala svih prigoda

 

Fotoaparat

Fotografiranje iz zraka

 

Uz snimanje, dron omogućuje fotografiranje fotografija u visokoj rezoluciji

 

Montaža

Izrada promotivnih materijala

 

Prikupljenmaterijal iskorištavamo u izradu promotivnih materijala za Vaše potrebe

 

 

 

 

 

 

 

 

OPREMA

 

Za snimanje se koristi letjelica Phantom 2, vodeće kompanije u svijetu dronova DJI, Zenmuse stabilizator koji omogućuje mirnu sliku u svim uvjetima, te akcijsku kameru GoPro Hero 4. Pomoću FPV sustava, na zemlji imamo uživo snimku što dron vidi.

 

DJI Phantom 2

Najpoznatiji dron kompanije DJI omogućava snimanje nezaboravnih video materijala i fotografija. Svojom veličinom omogućava snimanje na do sada, ne pristupačnim mjestima.

large_1 PNG v2
zenmusev2

 

 

DJI ZENMUSE H4-3D Gimbal

Stabilizator kamere sa radom na 3 osi, prilagođen za rad s GoPro kamerama. Omogućava stabilno snimanje uz različite manevre i čak vjetar.

 

 

GoPro Hero 4 Silver

 

Najpoznatija akcijska kamera sa raznim mogućnostima među kojima je snimanje u 4k rezoluciji i fotografije rezolucije 12 megapixela.

GoPro-HERO4-2
664w_1_

 

 

First Person View Sustav

Prilikom snimanja koristimo video vezu sa kamerom koja na LCD ekranu, u realnom vremenu prikazuje kadrove koji omogućuju savršeno kadriranje.

DCIM100GOPROG0033853.
DCIM100GOPROG0045027.
DCIM100GOPROG0053326.

USLUGE

 

Snimanje iz zraka omogućuje novu perspektivu i nove mogućnosti u snimanju, uz kombinaciju digitalnog fotoaparata za snimanje, mogućosti su široke. Naš cilj je napraviti promotivne materijale za Vaše potrebe. To uključuje izradu promotivnih materijala za kuće, apartmane, vikendice, restorane, snimanje glazbenih spotova, vjenčanja, sajmova, građevinske objekte u izgradnji, sportske manifestacije, charter brodove i ostalo što se može snimiti pomoću drona. Radimo na području cijele Hrvatske.